FRMF: Marokko op 8 september tegenover kwalificatiegenoot Malawi

marokko
0
24 aug '18
Anders dan de CAF eerder had gepland, speelt Marokko op de achtste van volgende maand tegen de nummer 123 op de FIFA Ranking.

Vandaag kwam de Marokkaanse voetbalbond FRMF met een update aangaande de tweede speelronde in de kwalificatiereeks voor de Afrika Cup van 2019. Waar het keurkorps van bondscoach Hervé Renard aanvankelijk op vrijdag 7 september groepsgenoot Malawi zou treffen, is dit affiche met één dag verschoven en zal het om 22:00 Nederlandse tijd afgewerkt worden. De speelhaven voor deze ontmoeting is ongewijzigd gebleven, het Stade Mohammed V te Casablanca. De voorbereiding vindt echter wel plaats in Rabat. 

Marokko neemt voorlaatste plek in, in groep B*
1. Kameroen 1:0 3 punten
2. Malawi 1:0 3 punten
3. Marokko 0:1  0 punten
4. De Comoren 0:1 0 punten
*Aangezien Kameroen gastland is tijdens deze eindronde, zou Marokko in principe ook als nummer twee in de groep gekwalificeerd kunnen zijn

De verwachting is dat de Marokkaanse omroepen Al Aoula en Arryadia niet INTERNATIONAAL gaan uitzenden. Kwalificatiereeksen en eindrondes van de Afrika Cup worden veelal exclusief door beIN Sports beschikbaar gesteld, uiteraard voorzien we jullie op tijd van de uitzendgegevens en op de wedstrijddag van een goed werkende livestream. 

Photocredit: FRMF.ma 

© Redactie 2018
marokko
atlasleeuwen
afrika cup
caf
frmf
casablanca
malawi
kwalificatie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi