UITGELICHT: Mazraoui brengt met zaakwaarnemer Nakhli bezoek aan Koeman

sport
3
25 aug '18
De eerste keuze op de rechtsbackpositie in de Johan Cruijff ArenA krijgt de mogelijkheid voorgeschoteld om voor het grote Oranje uit te komen.

Na als reserve te zijn afgevallen van de WK-selectie van het Marokkaanse elftal, lijkt er nu concurrentie op de loer te liggen voor bondscoach Hervé Renard. De nog maar 20-jarige Noussair Mazraoui kan namelijk uitkijken op een uitverkiezing voor het grote Oranje van bondscoach Ronald Koeman.

Laatstgenoemde zou onlangs zowel Mazraoui als zijn zaakwaarnemer Mustapha Nakhli persoonlijk hebben gesproken in Zeist, aldus de Telegraaf. Bij dit gesprek was ook KNVB-directeur Nico-Jan Hoogma aanwezig. Nakhli was erg te spreken over het gesprek wat de beide heren van de KNVB voerden met zijn cliënt.

“Koeman had een goed verhaal, heeft een plan voor ogen met hem”

"Koeman had een goed verhaal, hij heeft een plan voor ogen met hem en het is duidelijk dat hij graag wil dat Noussair voor het Nederlands elftal uitkomt", aldus Nakhli.

De keuze ligt nu volledig bij de speler in kwestie zelf, zo onderschrijft de man die ook Hakim Ziyech begeleidt: “Maar Hoogma en Koeman hebben Noussair ook in zijn waarde gelaten, niet gepusht en vrijgelaten in zijn keuze. Noussair moet er rustig over nadenken. Of hij zijn keuze al had gemaakt? Hij is nooit eerder in deze situatie gekomen. Het Marokkaanse A-elftal heeft hem niet eerder gevraagd en voor het Nederlands elftal is hij niet eerder uitgenodigd.”

© Redactie 2018
mazraoui
oranje
atlasleeuwen
marokkaans voetbalelftal
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?