'Salaris Ziyech moet gelijk getrokken worden met dat van Blind en Tadic'

marokko
0
27 aug '18
Dat Hakim Ziyech spelbepaler is en het Ajax van Erik ten Hag bij de hand neemt moet terug gezien kunnen worden in het salaris wat hij jaarlijks opstrijkt in de Johan Cruijff ArenA.

Hakim Ziyech geldt al sinds zijn komst in Amsterdam als één van de smaakmakers, al dan niet de beste man waar de 33-voudig landskampioen de beschikking over heeft. Met name de laatste twee seizoenen is zijn aanwezigheid bij Ajax onmisbaar gebleken, in zowel Europees- als competitieverband laat de aanvallende middenvelder iedere keer maar weer zien welke klasse hij in huis heeft. Nu hij met zijn werkgever heel dicht bij bij definitieve deelname aan de UEFA Champions League zit vindt menigeen dat deze moeite en sportieve bijdrage vertaald moet worden naar een financiële opschaling, aldus chef voetbal van de Telegraaf Valentijn Driessen. 

''Laat hem financieel weten dat hij onmisbaar is voor de club''
In zijn column zegt de journalist het volgende over de kwestie: ''Laat hem financieel, met het openbreken van zijn contract, een salarisverhoging of stevige bonus, weten dat hij voor de club onmisbaar is om de gestelde doelen te halen. Volgens Overmars is geld niet belangrijk. Dus waar wacht de technisch directeur nog op? Niemand zal er wakker van liggen als Ajax over de brug komt en Ziyech's financiële plaatje gelijk trekt met de grootverdieners Tadic en Blind. Loon naar prestatie.''

Photocredit: ANP

© Redactie 2018
marokko
atlasleeuwen
hakim ziyech
ajax
uefa
champions league
daley blind
dusan tadic
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi