Ten Hag: 'Na sluiting transfermarkt gesprek met Ziyech'

marokko
0
27 aug '18
Mocht het de Amsterdammers lukken om Hakim Ziyech binnen boord te houden dan zal er na het verstrijken van de transferdeadline een goed gesprek volgen met de spelmaker.

Wat in eerste instantie op een op handen staand vertrek uit de Johan Cruijff ArenA leek, is inmiddels verworden tot een nog langer verblijf in Amsterdam. Het ziet er voorlopig naar uit dat coach Erik ten Hag voor nog tenminste een half seizoen kan beschikken over de technisch begaafde middenvelder. De 25-jarige international is met recht de meest belangrijke speler voor de huidige nummer drie in de Eredivisie: in de acht optredens tot nu toe voor Ajax was hij goed voor maar liefst 3 doelpunten en 3 assists. 

Roep om financiële opwaardering lijkt te zijn verhoord
In de persconferentie in aanloop naar de allesbeslissende ontmoeting met Dinamo Kiev, return in de laatste voorronde van de UEFA Champions League, sprak de trainer over mogelijk nieuwe contractuele voorwaarden naar de middenvelder toe. ''Die afspraak ligt er als de transfermarkt is gesloten. We weten allemaal dat er een afspraak ligt dat hij bij een goed bod mag vertrekken. Maar we weten ook dat hij gelukkig is bij ons. Als hij blijft, dan is het logisch dat we gaan praten wat we in de aanloop naar de volgende transferwindow gaan doen.''

Photocredit: ANP

© Redactie 2018
marokko
atlasleeuwen
erik ten hag
hakim ziyech
ajax
eredivisie
transfer
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi