Marokko-Cuba: Marokkaanse investeerders uitgenodigd om deel te nemen aan de volgende handelsbeurs in Havana

marokko
0
30 aug '18
De uitnodiging kwam via de nieuwe Cubaanse ambassadeur in Marokko.

Marokko en Cuba beginnen "een ongekend en historisch tijdperk" in hun bilaterale betrekkingen, zei de Cubaanse ambassadeur in Marokko, Elio Eduardo Rodríguez Perdomo, gisteren in Rabat. De nieuwe ambassadeur had in Rabat een ontmoeting met de voorzitter van het Huis van Afgevaardigden, Habib El Malki.

"De Cubaanse regering hecht bijzonder belang aan de ontwikkeling van haar betrekkingen met Marokko op sociaal-economisch, politiek, cultureel, wetenschappelijk en technisch gebied," zei hij. Hij voegende er aan toe dat ondanks de economische blokkade Cuba's handels- en financiële situatie verbetert als een resultaat van sterke bbp-groei (Bruto Binnenlands Product) en sterke import- en exportdynamiek in de afgelopen jaren.

Elio Eduardo Rodríguez Perdomo werd op dinsdag 28 augustus ontvangen door de Marokkaanse minister van Buitenlandse Zaken en Internationale Samenwerking, Nasser Bourita, en presenteerde hem een kopie van zijn geloofsbrieven. Dit zijn twee documenten van een buitenlands staatshoofd, die een ambassadeur na diens aanstelling aanbiedt.

De ambassadeur gaf ook gelijk een uitnodiging door van de Cubaanse minister van Buitenlandse Handel en Buitenlandse Investeringen aan zijn Marokkaanse tegenhanger om deel te nemen aan de volgende handelsbeurs in Havana. Hij riep Marokkaanse investeerders op deel te nemen aan dit handelsevenement, waar in Cuba erg naar wordt uitgekeken.

© Redactie 2018
marokko
cuba
handelsbeurs
havana
investeerders
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi