Straatinterview: Saad Lamjarred schuldig of onschuldig? (video)

marokko
0
31 aug '18
Wat denken Marokkanen over de nieuwe aanklacht van verkrachting tegen Saad Lamjarred.

De Marokkaanse zanger Saad Lamjarred wordt opnieuw verdacht van verkrachting en werd op zondagochtend 26 augustus door de Franse politie in bewaring genomen. 

Marokkaanse internetgebruikers reageerden massaal op dit nieuws en de meningen zijn verdeeld. Sommigen geloven dat het één groot plot is, terwijl anderen verontwaardigd reageren en na de zoveelste aanklacht hem niet (meer) geloven.

Ook op straat lijken de meningen verdeeld. Lefr360 ging de straat op in Casablanca om daar aan voorbijgangers hun mening te vragen over de zaak. 

De eerste jongen vertelt: "Ik kan niet over hem oordelen, maar het is mogelijk dat hij schuldig is. Hij is een mens zoals ieder ander en kan fouten maken. Hij staat ook bekend om andere negatieve zaken zoals drugs. Ik ben van mening dat hij net zoals iedere andere burger veroordeeld moet worden mocht hij schuldig zijn."

De derde persoon zegt dat zolang er niets bewezen is hij hier geen oordeel over kan geven, men moet kijken wat de onderzoeken zullen uitwijzen en daaruit zal blijken of hij schuldig is of niet. "Verder is niemand perfect en iedereen maakt fouten".

Een ander geeft te kennen: "De eerste keer dacht ik nog het kan zijn dat hij vals beschuldigd is, maar nu dit weer is gebeurd moet hij hard worden aangepakt. Het wordt tijd dat hij volwassener gaat worden."

Feit blijft wel, en dat willen wij benadrukken, dat Saad Lamjarred verdachte is en tot op heden in nog geen enkele zaak schuldig is bevonden. Een zaak in de Verenigde Staten uit 2010 is officieel verworpen. Een andere zaak in Frankrijk uit 2016 loopt nog, Lamjarred moet nog steeds terecht staan in deze rechtzaak.

YouTube link

© Redactie 2018
marokko
saad lamjarred
straatinterview
meningen
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi