'Green Key': nieuwe ecologische onderscheiding voor twee Marokkaanse hotels

marokko
1
31 aug '18
Een teken van uitmuntendheid, het internationale 'Green Key'-keurmerk is zojuist toegekend aan twee Marokkaanse hotels.

Het 'Green Key'-keurmerk werd toegekend aan het vijfsterrenhotel Palmeraie Palace in Marrakech en het vijfsterrenhotel Hilton Tanger City Center Hotel & Residences in Tanger, waarmee het de dynamiek en inspanningen erkent die deze twee bedrijven hebben geleverd op het gebied van milieubeheer en duurzame ontwikkeling.

Het 'Green Key'-ecolabel werd uitgereikt door de Mohamed VI Stichting voor de bescherming van het milieu voor de editie 2018-2019.

Green Key is het internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in de recreatie- en vrijetijdsbranche en zakelijke markt. Bedrijven met een Green Key keurmerk doen er alles aan om het milieu te sparen, zonder dat hun gasten inleveren op comfort en kwaliteit. Zij gaan daarbij een stap verder dan de normale wet- en regelgeving vereist. Zo zal een Green Key accommodatie altijd zuinig omgaan met energie en water. Denk hierbij aan het gebruik van zonnepanelen, spaarlampen, lichtsensoren en timers voor airconditioning en verwarming. Er wordt niet meer gewassen dan nodig is en er worden bijvoorbeeld milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen gebruikt.

Photocredit: Palmeria Palace, Booking.com

© Redactie 2018
marokko
green key
keurmerk
marrakech
tanger
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi