Uitzonderlijk grote verkeersstroom en zeer lange wachttijd in Tanger Med

marokko
0
31 aug '18
De grote drukte ontstaat doordat veel reizigers voor maandag thuis willen zijn

Alle doorgangspunten naar Europa zijn zeer druk bezet. Een enorme instroom naar Tanger Med wordt gemeld met een wachttijd van ongeveer 10,5 uur voordat de boot genomen kan worden.

De haven Tanger Med heeft op 29 augustus een uitzonderlijk verkeersstroom van 53.137 passagiers en 10.510 auto's opgenomen, kondigt een verklaring aan. Deze belangrijke stroom richting Tangier Med is te danken aan het vertrek van de Marokkanen richting Europa.

Ondanks deze massale aankomst worden alle autoriteiten die deelnemen aan de Marhaba-campagne gemobiliseerd om deze uitzonderlijke groep in de best mogelijke omstandigheden te blijven begeleiden.

De wachttijd voor het instappen overschrijdt 10,5 uur. De verkeersstroom kan de komende dagen met dezelfde intensiteit doorgaan, geeft Medias24 te kennen.

Het havenbedrijf deelt mee dat het Marhaba-systeem dat de terugkeeroperatie vergezelt, nog tot 15 september wordt ingezet en beveelt alle passagiers die hun reis een paar dagen kunnen uitstellen, aan om deze periode van hoge bezoekersaantallen te vermijden.

© Redactie 2018
marokko
tanger
verkeersstroom
boot
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi