'Trek des Gazelles' in Marokko voor kinderen met kanker

marokko
2
1 sep '18
De Franse vereniging 'Trek des Gazelles' organiseert in Marokko haar 100% vrouwelijke sport- en solidariteitsevenement voor kinderen met kanker.

De editie van 2018 van deze 'Trek des Gazelles' zal ongeveer 250 vrouwen samenbrengen en verloopt in twee fasen. De eerste fase is in Ifrane van 15 tot 19 oktober en de tweede fase is in Essaouira van 29 oktober tot 2 november, bericht 2M.

De opbrengsten van dit evenement helpen bij het financieren van verschillende acties, zoals toegankelijkheid van recreatie voor zieke kinderen, onderzoek en training van medisch personeel.

Het 'Trek des gazelles'-evenement werd geboren uit de wens om vrouwen uit alle lagen van de bevolking samen te brengen rond een essentiële zaak, in een sportief en menselijk avontuur, een reis met waarden van solidariteit en hoop, een sportevenement zonder concurrentiestrijd, aldus de vereniging.

Het uiteindelijke doel van deze humanitaire gebeurtenis is om kinderen met kanker te ondersteunen.

Dit evenement zal worden gepresenteerd tijdens een persconferentie gepland op donderdag 13 september in Parijs, in aanwezigheid van de oprichter van de 'Trek des Gazelles', Mélanie Salgues.

Photocredit: trekdesgazelles.com

© Redactie 2018
trek des gezalles
marokko
ifrane
essaouira
kinderen
kanken
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi