Casablanca: Man stalkt meisje, haar familie pakt hem aan (video)

marokko
30
3 sep '18
De familie van een meisje die gestalkt werd, nam het heft in eigen hand.
Een jonge man stalkte een meisje en stuurde haar pornografische foto's. Ze kon er niet langer tegen en besloot een plan te verzinnen om hem in de val te lokken. Ze kwam op het idee om hem bij haar familie thuis uit te nodigen om wraak op hem te nemen.

De stalker, die enigszins in verwarring werd gebracht door de uitnodiging, ging op de uitnodiging in. Eenmaal in het huis van de familie aangekomen werd hij overmeesterd door de aanwezige familieleden. Zij bonden hem vast en sloegen hem. Het hele incident werd op video vastgelegd en op social media gedeeld, die video is hier te zien: Klik!

Op social media zijn de meningen verdeeld tussen degenen die het handelen van de familieleden prijzen en degenen die aangeven dat dit tegen de wet is. Hoewel de laatste de woede van de familieleden heel goed begrijpen, geeft hen dit geen reden om het zelf met geweld op te lossen. Zij wijzen erop dat het meisje en de familie daarmee net zo schuldig zijn als de stalker. Als iedereen die onrecht wordt aangedaan zelf wraak neemt, zonder een beroep te doen op de politie, dan zal de "law of the jungle" zegevieren.
© Redactie 2018
marokko
casablanca
stalker
familie
mishandeld
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi