El Hamdaoui: 'Ben officieel geen technisch directeur bij CRA Al Hoceima'

marokko
17
4 sep '18
Van een functie als technisch directeur bij CRA Al Hoceima is volgens Mounir El Hamdaoui totaal geen sprake, de verguisde spits stond ze enkel bij met wat aan te trekken spelers.

Een opmerkelijke verschijning vandaag op de trainingsvelden van Excelsior, kind van de club El Hamdaoui traint voorlopig mee met zijn voormalige werkgever. Anders dat we konden concluderen uit de berichten in de Marokkaanse media van de afgelopen zomer, zag het ernaar uit dat de 34-jarige aanvaller een punt had gezet achter zijn actieve loopbaan en in Marokko het technische beleid van Chabab Rif Al Hoceima op zich zou nemen. Dat laatste blijkt waar, echter was er totaal geen sprake van een definitief karakter. 

'''Ze vroegen of ik ze wilde helpen met spelers, that's it''
Op de clubwebsite van de Eredivisionist legt de voormalig international het een en ander uit: ''Ik ben officieel geen technisch directeur. Ik ging daar naartoe en ze vroegen of ik ze wilde helpen met spelers. Dat heb ik gedaan en that’s it. Ik wil nog lekker voetballen en Excelsior is zeker een optie. Ik heb Adrie gebeld met de vraag of ik mee mag trainen en dat mag. Dus we gaan het zien. Ik ga eerst lekker meedoen en daarna zien we het wel.''

Photocredit: ANP

© Redactie 2018
marokko
atlasleeuwen
mounir el hamdaoui
eredivisie
excelsior
chabab rif al hoceima
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi