Guendouzi: 'Zal er alles aan doen om ooit het Franse shirt te mogen dragen'

marokko
13
4 sep '18
Van een keuze voor Marokko leek in eerste instantie al weinig sprake, met dergelijke quotes er bovenop wordt de kans dat Mattéo Guendouzi voor Marokko opteert aanzienlijk kleiner.

Voor een in Premier League-begrippen bescheiden transfersom van €8 miljoen euro (inclusief eventuele bonussen) maakte de middenvelder afgelopen zomer de overstap van de Ligue 2 naar de hoogste voetbalafdeling van Groot-Brittannië. Guendouzi tekende voor maar liefst 4 seizoenen in het Emirates Stadium en aangezien de competitie al lang en breed van start is gegaan kunnen we concluderen dat het hem in sportief opzicht vrij goed afgaat. In alle vier de competitieoptredens begon de Frankrijk U20-international in de basis, scoren of assisteren bij een treffer deed hij tot dusver niet voor het elftal van Unai Emery. 

''Zou buitengewoon zijn als ik voor Frankrijk uit mag gaan komen''
Op de vraag of hij rekening houdt met een eventuele interlandcarrière bij 'Les Blues' antwoordt de speler in kwestie het volgende tegenover Ouest-France: ''Momenteel bezig ik me vooral met mijn prestaties bij Arsenal, daar ligt de volledige focus. Ik wil natuurlijk niet vooruit lopen op dergelijke zaken, maar het is zonder enige twijfel een grote droom voor mij. Ik zal er dan ook alles aan doen om dat shirt ooit te mogen dragen, lukt het me dan zou dat buitengewoon zijn.'' 

Photocredit: ESPN FC

© Redactie 2018
marokko
atlasleeuwen
mattéo guendouzi
arsenal
les blues
frmf
interlandkeuze
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi