Transfer Talks: 'Griekse hekkensluiter biedt Mastour duurste contract aan'

marokko
14
4 sep '18
Vrij kort geleden nam men bij AC Milan definitief afscheid van het ooit zo grote talent, dit maakt voor Hachim Mastour de weg vrij naar een andere werkgever.

De clubs staan verre van in de rij voor het jeugdproduct van 'I Rossoneri', sterker nog: Mastour zal het moeten doen met een formatie van wel heel bescheiden formaat. Naar verluidt, zo meldt het Griekse Sport24, is de middenvelder op weg naar de huidige hekkensluiter in de Griekse Super League. PAS Lamia 1964 zou een geschikte versterking zien in de international die in 2015 door bondscoach Badou Zaki werd veiliggesteld voor het Marokkaanse elftal (red. invalbeurt tijdens kwalificatiewedstrijd voor de Afrika Cup van 2017, Libië-thuis).

Nadat PEC Zwolle Mastour na een huurperiode van de hand deed keerde de technisch begaafde pleintjesvoetballer terug naar zijn contractclub. Zich invechten tot het eerste lukte de aanvaller het afgelopen seizoen niet, zijn rol bleef beperkt tot het beloftenelftal van het kapitaalkrachtige AC Milan. Bij PAS Lamia 1964 zou hij volgens de laatste berichten het hoogste jaarinkomen ooit uit de clubgeschiedenis gaan opstrijken, ruim €200.000. 

Photocredit: Yahoo Sport

© Redactie 2018
marokko
atlasleeuwen
marokkaans voetbalelftal
hachim mastour
ac milan
griekenland
super league
pas lamia
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?