Bizar: Marokkaanse familie ontvangt per ongeluk het lichaam van een vreemde

marokko
0
6 sep '18
Een bizarre fout van de Spaanse autoriteiten.

De familie van een Marokkaanse man die overleed op een veerboot, had Spanje om de repatriëring van het lichaam gevraagd. Maar de Spaanse autoriteiten bezorgden het levenloze lichaam van een ander. 

Toen de veerboot op 30 augustus in Melilla aanlegde, zat er een man in een stoel die leek te slapen. Het personeel van boot kwam er echter al snel achter dat de man was overleden. Nadat zijn dood werd bevestigd door een arts, beval de rechter een autopsie waarbij duidelijk werd dat de man aan een natuurlijke dood was gestorven.

De familie van het slachtoffer verzocht om de repatriëring van de overledene naar Marokko, naar de provincie Driouch. Maar tot ieders verbazing ontdekte de familie dat zij niet het 'juiste lichaam' ontvingen. Volgens de krant El Faro de Melilla stierf de onbekende persoon één dag na de Marokkaanse man in de Spaanse enclave.

Na het realiseren van de fout heeft de Marokkaanse familie om de terugkeer van het onbekende lichaam en de ontvangst van het lichaam van fun familielid gevraagd.

De zaak ligt nu in handen van de Spaanse justitie, die de feiten moet verduidelijken en moet onderzoeken hoe het zo mis heeft kunnen gaan. 

© Redactie 2018
marokko
spanje
overleden
lichaam
verkeerde
vreemde
opmerkelijk
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi