Feddal: 'Met hard werken het vertrouwen van Renard terugwinnen'

marokko
0
6 sep '18
Via zijn eigen Facebookpagina schrijft de centrumverdediger van zich af, zijn laatste optreden voor #TeamMarokko dateert van juni 2017.

Real Betis-verdediger Zouhair Feddal kwam het afgelopen jaar niet in de plannen voor van bondscoach Hervé Renard. Na buiten de selecte te zijn gelaten voor het WK-kwalificatie tweeluik tegen Mali (red. september 2017) koos de voormalig speler van onder andere UD Levante en US Palermo ervoor om zich niet beschikbaar te stellen voor het Marokkaanse elftal, zo lang als Renard daar aan het roer staat. Een uitspraak waar hij niet veel later op terugkwam, echter heeft de Fransman tot op heden dag niet omgekeken naar de verdediger. 

Feddal komt opnieuw met spijtbetuiging
Gisteren liet Feddal weer van zich horen, ditmaal schrijft hij onder andere: ''Zal proberen om met hard werken het vertrouwen van de bondscoach terug te winnen''. Voor Marokko uitkomen deed de mandekker in totaal 14 keer, de laatste keer dat hij binnen de lijnen stond voor het nationale elftal dateert zoals gezegd van juni van vorig kalenderjaar. Als basisspeler kon hij niet voorkomen dat Marokko de eerste kwalificatiewedstrijd voor de Afrika Cup van 2019 verloor, 1-0 werd het in het Kameroenese Yaoundé. 

Photocredit: Yahoo Sports

© Redactie 2018
marokko
atlasleeuwen
marokkaans voetbalelftal
zouhair feddal
real betis
herve renard
afrika cup
kwalificatie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?