'Juventus wil langer door, contractverlenging mogelijk aanstaande'

marokko
2
8 sep '18
Zijn nog tot medio 2020 lopende verbintenis ziet men bij de 'Oude Dame' het liefst verlengd, ondanks de reserverol waar de international zich sindskort in moet schikken.

Na zijn terugkeer bij contractclub Juventus is Medhi Benatia, mede door de terugkeer van collega-centrumverdediger Leonardo Bonucci, verworden tot stand-in van de laatstgenoemde Italiaanse routinier. Een rol die de mandekker niet onbekend is, tijdens zijn beginperiode bij de regerend Italiaans kampioen had Benatia al vaak genoeg te maken met de reservebank. Trainer Massimiliano Allegri heeft dan ook de voorkeur gegeven aan Bonucci, wellicht dat de eerder mindere fysieke gesteldheid van de Marokkaans-international mee heeft gespeeld in deze overweging. 

'Eerdere vertrekgeruchten ontkracht na deze handreiking van Juventus'
Zowel voor als na Marokko's weinig succesvolle WK-gang gonsden het van de geruchten over een mogelijk vertrek bij de 34-voudig landskampioen. Met name Olympique Marseille werd het vaakst genoemd als Benatia's nieuwe bestemming, onwaar zo blijkt maar weer. Het doorgaans goed ingevoerde Corriere dello Sport meldt namelijk dat er vanuit de club onderhandelingen zijn gestart met de onbetwiste verdediger, het doel is om zijn nog tot medio 2020 lopende verbintenis zo snel mogelijk open te breken en te verlengen. 

Photocredit: AS

© Redactie 2018
marokko
atlasleeuwen
medhi benatia
juventus
serie a
contract
verlenging
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi