RMC Sport: 'Benatia overweegt tóch handdoek in de ring te gooien bij Marokko'

sport
0
10 sep '18
Een opmerkelijk bericht van het Franse sportmedium: anders dan de lezingen van de bondscoach en de speler zelf lijkt het dat het einde bij Marokko nabij is.
Waar zowel Medhi Benatia als zijn coach zich eerder scherp uitten over de volgens hen onjuiste berichtgeving omtrent deze kwestie, kwam het Franse RMC Sport gisteren met een ander verhaal op de proppen. Het medium meldt namelijk dat er wel degelijk sprake is van twijfel over het wel of niet voortzetten van de interlandcarrière van de verdediger. Al sinds het afgelopen WK, het moment na de clash met Portugal (red. 1-0 verlies) waar Benatia zich tegenover beIN Sports uitliet over mogelijke ruis en frictie vanuit de technische staf, zou de routinier zich sterk afvragen of hij nog wel door wil als international. 

Debuteren voor Marokko deed de voormalig speler van onder andere Bayern München en AS Roma in november 2008 (red. 3-0 oefenzege tegen Zambia onder coach Roger Lemerre). Sindsdien kwam hij maar liefst 58 keer binnen de lijnen namens het vlaggenschip van de Marokkaanse bond, gedurende deze optredens was hij goed voor 2 treffers. 

Photocredit: Sky Sport
© Redactie 2018
marokko
atlasleeuwen
medhi benatia
frmf
interlandcarrière
rmc sport
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
mountakhab
can2019
frankrijk
brand
ridouan taghi
amsterdam
politie
turkije
moskee
parijs
atlasleeuwen
frmf
casablanca
tanger
wk 2018
ajax
hervé renard
marrakech
eredivisie
mohammed vi
spanje
hakim ziyech
rabat
golaso