El Khayati: 'Wel mooi als je Huntelaar en Van Persie onder je ziet staan'

sport
1
10 sep 19:01
Een uiterst trotse Abdenasser El Khayati schoof gisterochtend aan bij de Tafel van Kees, de aanvaller kent een ijzersterk begin van dit Eredivisieseizoen!
Het ging El Khayati de afgelopen seizoenen al goed af bij zijn werkgever ADO Den Haag, voor deze jaargang was hij dan ook weer volledig zelf verantwoordelijk voor een voortreffelijk begin. De aanvallende middenvelder was in slechts 4 competitiewedstrijden goed voor maar liefst 6 treffers en één assist, dit maakt hem dan ook lijstaanvoerder op de topscorerslijst van de Eredivisie. Bij de Tafel van Kees was dit dan ook één van de onderwerpen die aan bod kwamen, met name over zijn 4 goals in de uitwedstrijd tegen Excelsior waren de analisten en presentator Kees Jansma erg te spreken. 

Vorig seizoen in totaal 8, dit seizoen heeft El Khayati na 4 rondes er al 6 in liggen
Door deze buitengewone prestatie laat hij enkele vooraanstaande namen uit het Nederlandse voetbal ver onder zich, zo onderstreept hijzelf ook. ''Ik ben lekker begonnen", aldus de voormalig speler van Queens Park Rangers die vrij recent een foto van de topscorerslijst toegestuurd kreeg. "Als je dan Huntelaar en Van Persie onder je ziet staan, dan is dat wel even mooi."

Photocredit: ANP
© Redactie 2018
marokko
atlasleeuwen
abdenasser el khayati
ado den haag
eredivisie
topscorer
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
kameroen
afrika cup 2019
hogesnelheidslijn
boot
hogesnelheidstrein
vn
team marokko
khashoggi
macron
medhi benatia
atlasleeuwen
wk 2018
casablanca
frmf
tanger
hervé renard
mohammed vi
ajax
eredivisie
marrakech
spanje
rabat
hakim ziyech
fifa