'Renard reist deze week af naar Londen om international te strikken'

sport
2
11 sep '18
Het zou wat zijn, volgens de laatste berichten trekt de bondscoach deze week naar het Verenigd Koninkrijk om het gesprek aan te gaan met de bewuste middenvelder.
Mattéo Guendouzi lijkt in eerste opzicht niet de meest voor de hand liggende versterking voor het Marokkaanse elftal. De contractspeler van 'The Gunners' gaf namelijk nog niet zo heel lang geleden te kennen niets anders te willen dan ooit het shirt van 'Les Bleus' te dragen. Tegenover Ouest-France gaf de voormalige kracht van FC Lorient onder andere het volgende aan over zijn toekomstige interlandcarrière: ''Wil natuurlijk niet vooruit lopen op dergelijke zaken, maar het is zonder enige twijfel een grote droom voor mij. Ik zal er dan ook alles aan doen om dat shirt ooit te mogen dragen, lukt het me dan zou dat buitengewoon zijn.''

Na tevergeefse pogingen in het verleden gaat Renard zich nu inzetten voor de komst van Guendouzi
Hier tegenover kwam het Marokkaanse sportmedium Lionsdelatlas.net vanochtend met het opmerkelijke bericht dat onze Franse keuzeheer Hervé Renard deze week af zal reizen naar Londen om het gesprek aan te gaan met de Frankrijk U20-international. Naar verluidt, zo is al eerder bekendgemaakt, had de Afrika-specialist al in aanloop naar het afgelopen WK zijn oog laten vallen op Guendouzi. Door binnenkort met hem om de tafel te zitten hoopt de Fransoos hem met de toekomstplannen van het Marokkaanse elftal warm te krijgen voor een mogelijke interlandswitch. 

In het verleden, zo meldden betrouwbare bronnen tegenover onze redactie, heeft de Marokkaanse bond de jeugdinternational al reeds gepolst. Als zoon van een Marokkaanse vader en Franse moeder verkoos het jeugdproduct van Paris Saint-Germain destijds tóch de Franse vertegenwoordigende jeugdelftallen boven Marokko.

Photocredit: ESPN.com
© Redactie 2018
marokko
atlasleeuwen
hervé renard
mattéo guendouzi
arsenal
interlandkeuze
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
mountakhab
can2019
frankrijk
brand
ridouan taghi
amsterdam
politie
turkije
moskee
parijs
atlasleeuwen
frmf
casablanca
tanger
wk 2018
ajax
hervé renard
marrakech
eredivisie
mohammed vi
spanje
hakim ziyech
rabat
golaso