Salé: Vader mishandeld en misbruikt zijn kinderen op afschuwelijke wijze

marokko
9
12 sep '18
In Salé dienden kinderen een klacht in tegen hun vader, die hen op een zeer wrede manier zou hebben mishandeld nadat hij hun moeder uit het ouderlijk huis had verdreven.

In de wijk Bettana in Salé, heeft een man met psychische problemen zijn vrouw en drie kinderen mishandeld. Tijdens zijn laatste woedeaanval sloeg hij de jongste zoon zo hard, dat hij daarbij verschillende botbreuken opliep. 

Het dagblad Al Akhbar bericht dat het 15-jarige slachtoffer na de mishandeling naar de eerste hulp werd gebracht. De arts die hem onderzocht, gaf hem een ​​medische verklaring met vermelding van breuken in de linkerschouder en knie, naast verschillende andere ernstige verwondingen.

De krant voegt eraan toe dat de oudste zoon een klacht heeft ingediend bij de officier van justitie die de zaak aan de politie gaf. De vader werd een paar dagen na de mishandeling gearresteerd, maar werd na een paar uur weer vrijgelaten. Al Akhbar zegt dat zij video's hebben ontvangen waaruit blijkt dat de vader zijn kinderen heeft verkracht. Volgens de krant aarzelt de man niet om zijn kinderen in het gezicht te schoppen en te slaan, als hij geen stokken gebruikt.

De man heeft zijn kinderen lange tijd op afschuwelijke wijze mishandeld. De oudste zoon vertelde aan Al Akhbar dat hij op 25-jarige leeftijd naar Duitsland emigreerde om te werken en te ontsnappen aan het helse leven dat zijn vader de familie oplegde.

© Redactie 2018
marokko
salé
mishandelling
kinderen
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?