'Clubs uit het Midden-Oosten bieden ondergewaardeerde Dirar onderdak'

marokko
0
12 sep '18
Al kort na binnenkomst in het Şükrü Saracoğlu-stadion bleek trainer Philip Cocu weinig gecharmeerd van de Marokkaans-international.

Nabil Dirar kan na het weinig aantrekkelijke sportieve vooruitzicht bij zijn huidige werkgever nog altijd rekenen op interesse van buitenlandse gegadigden. De back die veelal over de gehele rechterflank te gebruiken is zou concrete interesse genieten vanuit de Emiraten, zo melden diverse Turkse bronnen. Die interesse zou zich inmiddels hebben vertaald naar onderhandelingen met het management van de speler in kwestie, onduidelijk is alleen om welke formaties het zou gaan. 

Cocu schrijft de back niet in voor de UEFA Europa League
Na in de zomer van vorig jaar de overstap te hebben gemaakt naar de Süper Lig ging het de international in eerste instantie vrij goed af. Tijdens zijn debuutseizoen in de hoogste Turkse voetbalafdeling kwam de verdediger annex middenvelder 29 keer binnen de lijnen, gedurende deze optredens was Dirar goed voor 4 treffers en 8 assists.

Onder het bewind van de pas aangestelde Cocu lijkt hij echter op maar weinig vertrouwen te kunnen rekenen. De Nederlander koos er namelijk voor om hem niet in te schrijven voor de UEFA Europa League, een flinke streep door de rekening van de voormalig speler van onder andere AS Monaco en Club Brugge. Collega-international Aatif Chahechouhe daarentegen behoorde wel tot de selectie die zich het komende jaar mag gaan etaleren in het Europese clubtoernooi. 

Photocredit: OGP

© Redactie 2018
marokko
atlasleeuwen
nabil dirar
fenerbahce
philip cocu
süper lig
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi