'Azarou komt tegen de Comoren mogelijk wél aan bod'

marokko
2
13 sep '18
De voormalige centrumspits van DHJ Jadida zou op basis van zijn huidige vorm een oproep kunnen verwachten van de Fransman.

Waar Walid Azarou voor het treffen met Malawi (red. 3-0 winst, Stade Mohammed V) buiten de boot viel, is hij er volgende interlandperiode wellicht wel bij. Het Egyptische medium Pyramids FC kwam namelijk gisteravond met het nieuwtje dat bonsdcoach Hervé Renard telefonisch contact heeft gehad met de clubtrainer van de aanvaller. Landgenoot Patrice Carteron zou te horen hebben gekregen dat enkel het grote aantal opgeroepen collega-spitsen een selectie van zijn speler destijds in de weg zat. Hetzelfde argument gaf Hervé Renard als reden toen hij er door de Marokkaanse pers over werd bevraagd. 

Azarou dit seizoen nog niet echt op dreef in de Egyptian Premier League
Voor het huidige seizoen staat de 4-voudig international op nog slechts een enkele treffer uit 5 competitieoptredens. Vorig jaar kwam het jeugdproduct van DHJ Jadida uit op maar liefst 18 treffers en 4 assists uit 30 speelronden, dit maakte hem dan ook tot de buitenlandse speler met het hoogste aantal doelpunten ooit. De laatste keer dat pijlsnelle aanvaller binnen de lijnen kwam voor Marokko was tijdens de vriendschappelijke ontmoeting met Oezbekistan (red. 3-0 zege, maart 2018). 

De eerstvolgende keer dat Marokko in actie komt is medio oktober. Zoals het er nu naar uitziet begint men eerst op 12 oktober thuis tegen de Comoren waarna de return gepland staat op de 15e van diezelfde kalendermaand. 

Photocredit: FRMF.ma 

© Redactie 2018
marokko
atlasleeuwen
walid azarou
al ahly
egypte
comoren
afrika cup
kwalificatie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi