Lancering van de eerste radio speciaal voor gedetineerden in Marokko

marokko
0
14 sep '18
De radio zal podium bieden aan gedetineerden die over gevangeniszaken zullen discussiëren

De algemene delegatie voor gevangenisadministratie en rehabilitatie (DGAPR) heeft in samenwerking met de Wereldorganisatie van hervormingen van de penitentiaire inrichting en de Britse ambassade in Marokko 'Idmaj' gelanceerd. Radio die voor 100% bestemd is voor gevangenen.

Deze radio maakt deel uit van het rehabilitatieprogramma voor gevangenen en de inspanningen van DGAPR om het leven in de gevangenis te verbeteren, evenals het contact van de gevangenen met de buitenwereld. 'Idmaj' zal eerst worden uitgezonden in de Oukacha-gevangenis in Casablanca en vervolgens ook in de andere penitentiaire instellingen in Marokko.

De lancering van 'Idmaj' vond plaats op woensdag 12 september in aanwezigheid van de Britse ambassadeur in Rabat en vertegenwoordigers van de Wereldorganisatie van hervormingen van de penitentiaire inrichting in de MENA-regio.

'Idmaj' zal gevangenen toelaten om te discussiëren over verschillende onderwerpen met betrekking tot gevangenissen, rehabilitatie en sociale integratie na het uitzetten van de gevangenisstraf, geeft H24info te kennen.

© Redactie 2018
marokko
gevangenis
radio
gedetineerden
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi