Lancering van de eerste radio speciaal voor gedetineerden in Marokko

buitenland
0
14 sep '18
De radio zal podium bieden aan gedetineerden die over gevangeniszaken zullen discussiëren
De algemene delegatie voor gevangenisadministratie en rehabilitatie (DGAPR) heeft in samenwerking met de Wereldorganisatie van hervormingen van de penitentiaire inrichting en de Britse ambassade in Marokko 'Idmaj' gelanceerd. Radio die voor 100% bestemd is voor gevangenen.

Deze radio maakt deel uit van het rehabilitatieprogramma voor gevangenen en de inspanningen van DGAPR om het leven in de gevangenis te verbeteren, evenals het contact van de gevangenen met de buitenwereld. 'Idmaj' zal eerst worden uitgezonden in de Oukacha-gevangenis in Casablanca en vervolgens ook in de andere penitentiaire instellingen in Marokko.

De lancering van 'Idmaj' vond plaats op woensdag 12 september in aanwezigheid van de Britse ambassadeur in Rabat en vertegenwoordigers van de Wereldorganisatie van hervormingen van de penitentiaire inrichting in de MENA-regio.

'Idmaj' zal gevangenen toelaten om te discussiëren over verschillende onderwerpen met betrekking tot gevangenissen, rehabilitatie en sociale integratie na het uitzetten van de gevangenisstraf, geeft H24info te kennen.
© Redactie 2018
marokko
gevangenis
radio
gedetineerden
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
douane
botola pro
real madrid
dgsn
golaso
champions league
fc groningen
haven
uefa
mohammed ihattaren
atlasleeuwen
wk 2018
casablanca
frmf
tanger
hervé renard
ajax
marrakech
mohammed vi
eredivisie
spanje
hakim ziyech
rabat
migranten