Schandalig: Emirati-zanger gearresteerd in gezelschap van 30 prostituees alweer vertrokken uit Marokko

marokko
228
14 sep '18
De zanger werd afgelopen weekend gearresteerd in Marrakech.

De Marokkaanse autoriteiten arresteerden zaterdagavond 8 september de Emirati-zanger Eida Al Menhali.  De politie intervenieerde terwijl de zanger werd vergezeld door 11 vrienden afkomstig uit de Emiraten en Saoedi-Arabië en ongeveer 30 Marokkaanse meisjes in een villa in het Palmeraie-district in Marrakech. Deze mannen werden ervan beschuldigd in het middelpunt te staan van een prostitutie- en pooiersnetwerk, samengesteld uit persoonlijkheden uit de Golf en enkele Marokkanen.

De zanger en zijn vrienden waren na het voorarrest al snel weer op vrije voeten, maar moesten wel hun paspoorten in leveren. Ook dat was, blijkt nu, niet voor heel lange duur.

De zanger plaatste zelf twee foto's op social media. Eén foto van de buitenkant van een vliegtuig, waar op de staart van het vliegtuig de vlag van de Verenigde Arabische Emiraten te zien is. De andere foto is een foto van de zanger in een vliegtuig met de boodschap dat hij is aangekomen en met de vlag van het Verenigde Arabische Emiraten daarachter.

© Redactie 2018
marokko
marrakech
zanger
emiraten
prostituees
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi