Tanger: Man valt van de 7e verdieping, vijf personen in hechtenis

buitenland
0
15 sep 17:30
De man viel van de zevende verdieping onder verdachte omstandigheden.
De politie in Tanger opende op donderdag een strafrechtelijk onderzoek onder toezicht van de bevoegde officier van justitie om de omstandigheden rond de dood van een man te verduidelijken. De man viel van de zevende verdieping van een gebouw in het centrum van de stad, meldt een verklaring van het directoraat-generaal voor de Nationale Veiligheid (DGSN).

In het kader van deze zaak arresteerde de politie vijf personen, meldt dezelfde bron. Het gaat om een dronken vrouw die in het gezelschap was van de overledene in het appartement, een Tunesische burger die illegaal in Marokko woonde, een persoon verdacht van identiteitsdiefstal van een politieagent om de overledene te onderwerpen aan afpersing voor zijn dood, en twee meisjes die in het gezelschap waren van deze laatste persoon op het moment van zijn arrestatie.

Doorzoekingen in het door de overledene gehuurde appartement maakten de inbeslagname mogelijk van 80 capsules hash van ongeveer 980 gram, bestemd voor het vervoeren van de drugs in de maag.

Het lichaam van de overledene werd overgebracht naar het mortuarium voor autopsie om te bepalen of het een toevallige val was. De beklaagden werden in politiehechtenis gesteld ter beschikking van het huidige onderzoek.

De verklaring voegde daaraan toe het onderzoek alle ins en outs van deze zaak moet ophelderen om alle betrokken individuen te identificeren en te arresteren.
© Redactie 2018
marokko
tanger
zevende
verdieping
val
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
scholieren
daesh
om
ineenstorting
dode
taroudant
parijs
frankrijk
jerada
protesteren
atlasleeuwen
wk 2018
casablanca
frmf
tanger
hervé renard
mohammed vi
ajax
eredivisie
marrakech
spanje
rabat
hakim ziyech
fifa