Foto van moeder die zoon met fysieke handicap naar school draagt ontroerd Marokkanen

buitenland
0
16 sep '18
De hartverwarmende foto werd massaal op social media gedeeld.
Marokkaanse internetgebruikers hebben massaal een hartverwarmende foto gedeeld van een moeder die haar zoon met geamputeerde benen op haar rug naar school draagt.

De foto vertelt het verhaal van een moeder die dezelfde de droom heeft als haar zoon: het voortzetten van zijn opleiding, ondanks alle moeilijkheden van het leven.

De persoon die de foto nam, schreef op zijn Facebook-account dat de moeder die haar zoon (Redouane Sahrawi) droeg, zijn aandacht trok terwijl hij onderweg naar huis was vanaf zijn werk in Fez.

"Ik vroeg haar waar ze heen ging met [haar zoon], ze zei dat ze hem elke dag naar school bracht, heen en weer", schreef hij. De moeder vertelde hem dat de jongen in de zesde klas zit.

"Het was de mooiste foto die ik ooit heb gemaakt in mijn leven, van een moeder die streeft voor onderwijs van haar zoon, wiens droom en hoop erin bestaat haar zoon te onderwijzen."

Een andere Facebook-gebruiker gaf meer details over de toestand van Redouane in een post met dezelfde foto, waarin hij schreef dat Redouane meningitis kreeg toen hij in de vierde klas zat en zijn beide benen moesten worden geamputeerd.

Veel Marokkanen die zich geïnspireerd voelden door de foto, uitte hun respect voor de moeder, noemden haar een rolmodel voor alle moeders en beloofden een rolstoel voor Redouane te regelen om zijn schooldagen gemakkelijker te maken.
© Redactie 2018
marokko
foto
moeder
zoon
fysiek
gehandicapt
school
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
mountakhab
can2019
frankrijk
brand
ridouan taghi
amsterdam
politie
turkije
moskee
parijs
atlasleeuwen
frmf
casablanca
tanger
wk 2018
ajax
hervé renard
marrakech
eredivisie
mohammed vi
spanje
hakim ziyech
rabat
golaso