El Hamdaoui is 'back to business' in de Eredivisie

sport
3
20 sep '18
Witte rook doemde er vanochtend op uit het Van Donge & De Roo Stadion, kind van de club Mounir El Hamdaoui is weer terug in de Eredivisie!
Waar er eerder enkel werd gesproken over meetrainen en het conditie op peil brengen, vonden beide partijen elkaar vandaag definitief en kon de inkt zodoende opdrogen. De 15-voudig international is tot het einde van het nog lopende seizoen verzekerd van mogelijke speelminuten op het hoogste niveau, bij de club die hem gevormd heeft tot de voetballer die hij nu is mag hij zich de komende periode gaan etaleren in de Eredivisie. 

''Als ik straks in dit shirt wedstrijden kan spelen, voelt dat helemaal lekker''
Via de officiële kanalen van Excelsior laat de centrumspits zich ambitieus uit over deze nieuwe kans, dit terwijl hij inmiddels al de 34 jaar heeft aangetikt. ''Vanaf de eerste dag dat ik mocht meetrainen, voelde het goed. Terugkomen op het oude nest om het zomaar te zeggen. Dat gevoel van thuiskomen was er meteen en nu kan ik ook echt lekker aan de slag. Als ik straks in dit shirt wedstrijden kan spelen, voelt dat helemaal lekker.''

Na een korte periode bij Excelsior verruilde hij in 2002 de Nederlandse velden voor Tottenham Hotspur, hierna kwam hij onder andere nog bij Willem II, AZ Alkmaar, Ajax, ACF Fiorentina en Málaga CF aan bod.

Photocredit: ANP
© Redactie 2018
marokko
atlasleeuwen
mounir el hamdaoui
excelsior
rotterdam
eredivisie
contract
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
verenigde staten
jemen
saoedi-arabië
mocromaffia
nabil b
advocaat
ridouan taghi
psv
donald trump
derk wiersum
atlasleeuwen
casablanca
frmf
marrakech
politie
tanger
ajax
iran
spanje
moord
daesh
rabat
dgsn
caf
mohammed vi