Management Lamjarred: 'Saad is onschuldig, totdat schuld is bewezen'

lifestyle
0
20 sep '18
Het management van Saad Lamjarred heeft voor het eerst gereageerd.
Het managementteam van Saad Lamjarred heeft de stilte verbroken. In een op donderdag 20 september afgelegde verklaring herinneren zij het publiek aan het principe van de rechtsstaat - iedere verdachte geldt als onschuldig, tot de rechter het 'schuldig' uitspreekt.

Het managementteam van de Marokkaanse zanger zei in de verklaring: "We willen de publieke opinie eraan herinneren dat er tot nu toe geen uitspraak is gedaan in de zaak in Parijs of Saint-Tropez, de beschuldigde is onschuldig totdat hij schuldig is bevonden". Lamjarred ontkent alle beschuldigingen die tegen hem zijn geuit.

Ter herinnering, Saad Lamjarred werd op zondagochtend 26 augustus in het Franse Saint Tropez opgepakt op verdenking van verkrachting. Een rechter in Draguignan besloot op 28 augustus om Lamjarred vrij te laten en onder gerechtelijk toezicht te plaatsen, terwijl het Openbaar Ministerie eiste dat hij in hechtenis zou blijven. Het Openbaar Ministerie kreeg deze week zijn zin en Lamjarred werd op twee dagen geleden (18 september) weer vastgezet. 

Photocredit: Lefr360
© Redactie 2018
saad lamjarred
management
verklaring
onschuldig
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
golaso
veronica inside
champions league
europa
boeing
super league
rotterdam
trump
denk
ram
atlasleeuwen
wk 2018
casablanca
frmf
tanger
hervé renard
ajax
marrakech
eredivisie
mohammed vi
spanje
hakim ziyech
rabat
migranten