De getuigenissen van vrienden en familie van 19-jarige Walid, gedood door vuurwerk (video)

marokko
2
21 sep '18
Walid overleed nadat hij een vuurpijl in zijn nek kreeg.

De 19-jarige Walid stierf in de nacht van woensdag 19 op donderdag 20 september nadat hij vuurwerk in zijn nek kreeg. De halsslagader werd getroffen door een vuurpijl.

Terwijl Marokkanen Achoura vierden, zijn Walid's familie en buren erg ontroerd na dit tragische ongeluk. In een getuigenis aan Lefr360 vraagt de tante van Walid de autoriteiten de verkoop van dit soort vuurwerk te stoppen.

"Genoeg is genoeg, we moeten hier een einde aan maken, de verkoop van dit vuurwerk moet worden verboden", zei ze in tranen.

Het lichaam van de jonge Walid werd overgebracht naar het Ibn Rochd ziekenhuis en werd onderworpen aan een autopsie. Zijn ouders en rouwende familieleden waren ten tijde van de opname op zijn lichaam aan het wachten voor zijn begrafenis.

De eerste jongen vertelt: "Ik was gisteren thuis toen ik hoorde dat er iemand was overleden door vuurwerk. Hierna ben ik snel gaan kijken en zag ik Walid liggen, doorboort met een vuurpijl in zijn nek. Het was een verschrikkelijk beeld. Hij was er zeer ernstig aan toe en is kort hierna overleden."

"Niemand weet nog wie de pijl heeft afgestoken, het was mistig buiten. De pijl ging in plaats van in de lucht rechtstreeks naar Walid, moge Allah hem genadig zijn", sluit hij af.

YouTube link

© Redactie 2018
marokko
walid
vuurwerk
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi