Diario Sport: 'Barça-scouts op de tribune voor invaller Harit'

sport
0
22 sep 15:01
Zijn optreden tegen FC Porto was echter van dusdanig korte duur dat het scoutingteam van FC Barcelona te weinig kon zien om een duidelijk oordeel te vellen over de international.
Zoals de Catalanen wel vaker doen, waren ze er ook de afgelopen week in verschillende Europese stadions bij om talent te observeren. Een van de namen op de shortlist van het scoutingteam van de regerend landskampioen was die van Amine Harit, de middenvelder moest het uitgerekend op die avond echter wel doen met een plek op de reservebank. Pas 6 minuten voor tijd mocht de voormalig speler van FC Nantes zijn intrede in het veld doen, in eigen huis bleef men op gelijke hoogte steken tegen de Portugezen (red. 1-1 gelijkspel, Veltins Arena). 

Behalve voor Harit was men in Gelsenkirchen ook aanwezig voor Nabil Bentaleb en Suat Serdar, zij verschenen in tegenstelling tot hun Marokkaanse teamgenoot wel aan de aftrap. Algemeen bekend is dat de shortlists van Barça ellenlang zijn, het is dan ook de vraag of dit bezoek de belangstelling concretiseert of dat het routinematig tot stand kwam. 

Photocredit: FIFA.com
© Redactie 2018
marokko
atlasleeuwen
amine harit
schalke 04
fc barcelona
uefa
champions league
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
glory 62
jamal ben saddik
glory kickboxing
migranten
ahoy rotterdam
pact
terreurverdachte
migratie
wilders
sahara
atlasleeuwen
wk 2018
casablanca
frmf
tanger
hervé renard
mohammed vi
ajax
eredivisie
marrakech
spanje
rabat
hakim ziyech
amsterdam