Taoussi knikkert Wydad Casablanca uit CAF Champions League (video)

sport
77
22 sep '18
In een kolkend Stade Mohammed V had de voormalig coach van onder andere MAS Fès en Raja Casablanca genoeg aan een doelpuntloos gelijkspel om de regerend kampioen uit te schakelen.
Rachid Taoussi, in Marokko met name bekend door zijn dienstverbanden bij MAS Fès en de Marokkaanse voetbalbond FRMF, staat er momenteel goed op bij zijn Algerijnse werkgever ES Sétif. De 59-jarige oefenmeester heeft gisteravond namelijk lijfsbehoud weten te realiseren in het grootste clubtoernooi wat het Afrikaanse continent kent, de CAF Champions League. In de return van de kwartfinale hield zijn ploeg opponent Wydad Casablanca op een doelpuntloos gelijkspel, genoeg aangezien men in Sétif met 1-0 het hoofd bood tegen de regerend kampioen. 

Supporters keren zich tegen Wydad-trainer Sektioui, de flessen en aanstekers vliegen hem om de oren
De trainer van de tegenstander, Abdelhadi Sektioui, kreeg na het laatste fluitsignaal letterlijk flink wat over zich heen. Tientallen supporters lieten het hem ontgelden, hij werd getrakteerd op een regen van flessen en aanstekers. Het ziet er dan ook somber uit voor de voormalig trainer van HUSA Agadir, de grote vraag is nu hoe zwaar de clubleiding tilt aan deze vroege uitschakeling. In de Marokkaanse competitie Botola Pro gaat het net zo slecht, de club neemt een beschamende veertiende plek in. 

Bekijk hieronder het bewuste moment waarop Sektioui ervan langs kreeg door de eigen aanhang:


YouTube link

Photocredit: 2022Mag
© Redactie 2018
marokko
atlasleeuwen
rachid taoussi
es sétif
caf champions league
wydad casablanca
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
golaso
mounir el hamdaoui
boeing
uitgezet
turkije
dgsn
vtbl
bevroren
pvv
brexit
atlasleeuwen
wk 2018
casablanca
frmf
tanger
hervé renard
ajax
marrakech
eredivisie
mohammed vi
spanje
hakim ziyech
rabat
migranten