'Renard op de tribune voor centrumverdediger van RS Berkane'

marokko
1
23 sep '18
Vorige interlandperiode kwam er slechts één international voor in de plannen van de bondscoach, is dat tegen de Comoren komende maand anders?

Hervé Renard's standplaats voor vanavond is het noordoostelijk gelegen Berkane. De Fransman is daar getuige van de return in de kwartfinale van de CAF Confederations Cup, de ploeg van coach Mounir Jaouani moet daar de zeperd van de heenwedstrijd (red. 1-3 verlies) tegen het Congolese AS Vita Club ombuigen in lijfsbehoud in dit continentale toernooi. Een van de spelers waar Renard speciaal voor naar Berkane afreist is de 23-jarige Ismael Mokadem. De voormalige werkgever van eyecatcher Ayoub El Kaabi nam Mokadem afgelopen zomer over van Wydad Temara, tegenwoordig nog altijd actief in de Botola 2. 

Zoals bekend deed de Afrika-specialist voor het treffen met groepsgenoot Malawi beroep op slechts één kracht uit de Marokkaanse competitie. Ahmed Reda Tagnaouti mocht zich als derde doelman melden in Rabat, overall kwam de sluitpost slechts tweemaal in actie namens de hoofdmacht van de Marokkaanse voetbalbond. Als eerste keus onder de lat bij IRT Tanger trad hij aan tegen Zuid-Korea (red. 3-1 winst, oefeninterland) en Oezbekistan (red. 2-0 winst, oefeninterland). 

RS Berkane trapt zodoende om 21:00 af, de wedstrijd zal live te zien zijn op beIN Sports 2HD (Arabisch). 

Photocredit: FIFA.com

© Redactie 2018
marokko
atlasleeuwen
marokkaans voetbalelftal
herve renard
rs berkane
botola pro
afrika cup 2019
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?