DGSN houdt Open Dagen in Marrakech

marokko
0
25 sep '18
Het is voor de tweede keer in de geschiedenis dat DGSN Open Dagen houdt.

Het directoraat-generaal voor de Nationale Veiligheid (DGSN) organiseert de tweede editie van zijn Open Dagen, van 26 tot 30 september 2018 op het Bab Jdid-plein in Marrakech. Vorig jaar vond de eerste editie plaats in Casablanca, dat was een groot succes.

Met de Open Dagen laat DGSN het publiek kennis maken met de missies en de politieactiviteiten van DGSN, evenals de verschillende diensten die aan de burger worden verleend.

Dit evenement is informatief en heeft als doel om de burgers te informeren over alle missies die zijn toevertrouwd aan de verschillende eenheden en veiligheidskorpsen van DGSN. De verschillende geavanceerde apparatuur die door de diensten worden gebruikt zullen ook te zien zijn.

Tijdens dit evenement zullen 56 simulatieoefeningen worden uitgevoerd door o.a. de politiehonden, de motorbrigade, BCIJ, de infanteriebrigade en het 'snelle interventie team'.

Het evenement is dagelijks geopend van 11:00 tot 23:00 uur op het Bab Jdid-plein in Marrakech, behalve de openingsdag die om 11:30 uur begint.

Er worden rondleidingen gegeven en burgers kunnen vragen stellen. Er vinden ook speciale rondleidingen plaats voor gehandicapten.

© Redactie 2018
marokko
marrakech
dgsn
open
dagen
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi