'Amrabat heeft genoeg gezien, wil deze winter nog weg bij Al-Nassr'

sport
5
25 sep '18
De Marokkaans-international kan zich maar moeilijk schikken in de rol van invaller, zo liet hij eerder ook al duidelijk blijken tijdens een interview.
Het avontuur in het Midden-Oosten lijkt van korte duur voor Nordin Amrabat. Verschillende Saoedische bronnen maken namelijk melding van de grote ontevredenheid bij de multifunctionele aanvaller, de teleurstelling is zo groot dat mogelijk deze winterse transferperiode nog de wegen van hem en topclub Al-Nassr gaan scheiden. Waar de ex-PSV'er dan komt te voetballen is nog onbekend, wel lijkt er concrete interesse uit de Serie A te zijn. Het wordt nog even in het midden gelaten om welke formatie het gaat. 

Na een prima indruk te hebben achtergelaten op het afgelopen WK week de inmiddels 31-jarige international tegen alle verwachtingen in toch af naar 'de zandbak'. Contractclub Watford deed hem voor een transfersom van om en nabij de €3,5 miljoen van de hand, bij de huidige nummer 2 in de Saudi Professional League tekende de flankspeler voor 3 seizoenen. 

Photocredit: FIFA.com
© Redactie 2018
marokko
atlasleeuwen
nordin amrabat
al nasr
saudi professional league
transfer
europa
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
champions league
mohammedvi
real madrid
golaso
douane
brexit
massahysterie
gemeenteraad
felipevi
dgsn
atlasleeuwen
wk 2018
casablanca
frmf
tanger
hervé renard
ajax
marrakech
eredivisie
mohammed vi
spanje
hakim ziyech
rabat
migranten