Labyad baalt van reserverol bij Ajax, maar blijft geduldig

marokko
0
27 sep '18
Gisteravond was de eerste keer dat Zakaria Labyad aan de aftrap verscheen tijdens een officieel duel van Ajax, de aanvaller gaf dan ook meteen zijn visitekaartje af.

Als privé-aankoop van Erik ten Hag heeft Labyad tot nu toe nog maar weinig keren de kans gehad om zijn talent te etaleren bij Ajax. De aanvallende middenvelder moet zich na de komst van Dušan Tadić en een overbezet middenveld voorlopig dan ook nog maar even schikken in zijn rol als reserve. De enige keer dat de Marokkaans-international bij de eerste elf zat op een wedstrijdformulier, daar liet hij die kans dan ook niet onbenut om belangrijk te zijn voor zijn werkgever. In de eerste ronde van de TOTO KNVB Beker onderscheidde de oud-PSV'er zich met twee treffers tegen HVV, Labyad nam de 0-4 en de 0-5 voor zijn rekening (red. 0-7 zege)

Na afloop liet de balvaardige middenvelder zich tegenover FOX Sports uit over zijn situatie in de Johan Cruijff ArenA: ''De laatste tijd heb ik weinig gespeeld, bijna niks. Ik heb gebaald, absoluut. Het is fijn om dan negentig minuten te spelen.'' Dan vervolgt de 25-jarige aanvaller met: ''Je moet eerst naar jezelf kijken. Ik train hard en doe mijn best om de trainer te overtuigen. Er zijn punten waar ik aan moet werken. Ik voel mij goed en fit. Ik blijf mijn best doen tot ik mijn kansen krijg. Spijt heb ik niet van mijn keuze.''

Photocredit: ANP

© Redactie 2018
marokko
atlasleeuwen
zakaria labyad
ajax
toto knvb beker
basisplaats
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi