Speler Botola Pro-formatie OCS Safi maakt illegale oversteek naar Europa

marokko
0
27 sep '18
Ook de technisch directeur stond er raar van te kijken, de speler in kwestie kreeg onlangs te horen dat hij niet overgeheveld werd naar het A-elftal.

Bij Botola Pro-formatie OCS Safi heeft één speler om een wel heel opvallende reden club en land verlaten. De 20-jarige Ali Hababa heeft onlangs de illegale oversteek naar Europa gemaakt, zo meldt het Marokkaanse medium Al Yaoum 24. Bekend is dat de speler in kwestie zich afgelopen zomer mocht bewijzen voor een plekje in de A-selectie van de huidige nummer drie in de Marokkaanse competitie. Technisch directeur Amine Karma besloot anders en koos dan ook voor vijf andere krachten uit de eigen opleiding.

Zaak staat niet op zich, OCS Safi-speelster verliet trainingskamp in Spanje
In gesprek met het laatst genoemde medium zegt Karma het volgende over de zaak: ''Ieder seizoen laat onze club vijf beloften doorstromen naar de hoofdmacht. Ali zat er helaas niet bij dit keer, toch ben ik met hem in contact gebleven tot vorige week.''

Voor de club is dit niet de enige speler die een illegaal verblijf in het rijke Europa verkiest boven een dienstverband bij OCS Safi. Afgelopen zomer was Meriem Bouhid in het nieuws nadat ze het trainingskamp van het nationale vrouwenelftal verliet. In Spanje nam dat elftal deel aan een toernooi, van haar is sindsdien niets meer vernomen.

Photocredit: OCSSafi.ma

© Redactie 2018
marokko
atlasleeuwen
ali hababa
ocs safi
botola pro
europa
immigratie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi