Labyad: 'Ben geen vriendje van Ten Hag, verzonnen door de media'

marokko
1
27 sep '18
Dat hij afgelopen zomer door Erik ten Hag naar de Johan Cruijff ArenA werd gehaald, wil niet meteen zeggen dat de middenvelder het lievelingetje is van de coach.

In gesprek met het supportersmedium Ajax Life blikt de 25-jarige aanvaller terug op zijn glansrijke optreden voor Ajax tegen de amateurs van HVV Ter Werve (red. 0-7 zege). De voormalig speler van onder andere PSV, Vitesse en Sporting Portugal luisterde zijn basisdebuut op met maar liefst 2 treffers. Waar hij in competitieverband, zowel Eredivisie als UEFA Champions League, niet aan bod komt bij zijn oefenmeester, kreeg hij gisteravond wel de voorkeur. Iets wat nog maar eens onderstreept dat hij absoluut geen vriendje is van Ten Hag, aldus Labyad. 

''Als Louis van Gaal spelers meeneemt naar een andere club dan wordt er niets van gezegd''
De multifunctionele aanvaller ageert het beeld wat door de media is neergezet: ''Daar mag absoluut een streep door. Dat is verzonnen door de media. Als Louis van Gaal spelers meeneemt naar een andere club dan wordt er niets van gezegd, maar bij onze trainer wel. Ik speel niet zo veel, dus je ziet dat ik geen vriendje van Ten Hag ben.''

Photocredit: Ajax TV (YouTube)

© Redactie 2018
marokko
atlasleeuwen
marokkaans voetbalelftal
zakaria labyad
ajax
knvb beker
ajax life
erik ten hag
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?