Aït Melloul: Ruzie op Facebook eindigt in moord

marokko
1
28 sep '18
In Aït Melloul, in de regio Agadir, eindigde een ruzie op Facebook in de moord van een tiener.

"Een geschil op Facebook eindigt in moord", kopte het dagblad Assabah. Na virtuele uitwisselingen op het sociale netwerk zouden twee tieners ruzie hebben gekregen, meldt het dagblad. Eén van de jonge mannen, de vermeende moordenaar, was vooral beledigd door de harde opmerkingen van zijn gesprekspartner, die hem vertelde hoe hun wederzijdse vrienden de spot met hem dreven.

De twee tieners besloten de virtuele wereld te verlaten om elkaar in het echt te ontmoeten. Na enkele provocaties en beledigingen gingen ze met elkaar op de vuist, waarbij een van hen een mes tevoorschijn haalde. Hij stak zijn rivaal meerdere keren waarna hij weg rende, het slachtoffer badend in een plas bloed achterlatend.

De gealarmeerde politie arriveerde op de plaats delict en het slachtoffer werd geëvacueerd naar het ziekenhuis, maar pogingen om hem te reanimeren mochten niet meer baten. De tiener bezweek aan zijn verwondingen.

De vermeende dader werd geïdentificeerd en enkele uren later aangehouden door de veiligheidsdiensten in Aït Melloul. Er is een onderzoek geopend om de precieze omstandigheden van deze tragedie op te helderen.

© Redactie 2018
marokko
agadir
facebook
ruzie
moord
tieners
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi