Comedian Eko neemt deel aan demonstatie tijdens Open Dagen DGSN (video)

marokko
1
28 sep '18
Eko speelde de rol van een VIP die door DGSN beschermd moest worden.

De comedian Abderrahmane Abed, ook bekend als Eko, nam deel aan een demonstratie tijdens de Open Dagen van het directoraat-generaal voor de Nationale Veiligheid (DGSN) in Marrakech. Hij speelde de rol van een VIP die de agenten van Hammouchi moesten beschermen tegen gevaren van buitenaf.

Geïnterviewd door Lefr360 ​​zei de comedian dat hij met veel plezier deelnam en dat hij het bijzonder vond om de hoge mate van bekwaamheid en professionaliteit van de nationale veiligheidsdiensten te zien. De Marokkaanse comedian benadrukte het grote belang van de politie bij het behoud van de openbare orde in het leven van de burgers.

De komiek nodigde het publiek ook uit om naar de Open Dagen van DGSN te komen om zo kennis te maken met de verschillende diensten, acties, personeel en uitrusting van DGSN. De demonstraties zijn zeer de moeite waard, zei hij.

Hij gaf verder te kennen: "Toen ik in de auto zat vond ik het leuk, maar tegelijkertijd ook spannend. Ik dacht bij mezelf stel dat dit in het echt zou gebeuren. Vooral toen de auto twee rondjes draaide. Het was een bijzondere ervaring, ik heb dingen gezien die ik nooit eerder gezien heb. Ik ben trots op de werkzaamheden van DGSN, ze zorgen voor een veilige leefomgeving".
 De acteur Abdellah Ferkouss bracht ook een bezoek aan de Open Dagen. Weggeblazen door de demonstraties. sprak hij van een "ware bron van inspiratie" voor zijn aankomende films. 

YouTube link

© Redactie 2018
marokko
dgsn
opendagen
demonstraties eko
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi