Robert De Niro komt naar het Internationale Filmfestival in Marrakech

marokko
2
1 okt '18
De Amerikaanse acteur, regisseur en producent Robert De Niro ontvangt een mooi eerbetoon tijdens het Internationale Filmfestival in Marrakech.

Dit is ongetwijfeld een van de hoogtepunten van de 17e editie van het Internationale Filmfestival in Marrakech, die dit jaar wordt gehouden van 30 november tot 8 december. Het festival zal een Gouden Ster toekennen aan Robert De Niro als een eerbetoon aan zijn wonderbaarlijke carrière.

"Ook al ben ik vaak in Marrakech geweest, ik voel me alsof ik me klaarmaak om een ander gezicht van de stad te zien, een gezicht dat ik altijd al heb willen ontdekken, en ik ben erg dankbaar voor deze uitnodiging. Ik kijk ernaar uit om deel te nemen aan dit geweldige festival", zei Robert De Niro in een officiële verklaring aan de organisatoren van het festival.

De Niro wordt gezien als een van de beste acteurs van zijn generatie. Naast een aantal nominaties won hij een Oscar voor Beste Mannelijke Bijrol in The Godfather Part II (1974) en Beste Mannelijke Hoofdrol in Raging Bull (1980).

© Redactie 2018
marokko
marrakech
robertdeniro
filmfestival
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi