Casablanca: Arrestatie van de vrouw die vijfjarige Khadija ontvoerde

marokko
0
3 okt '18
De vrouw zette Khadija zaterdag in de straat waar de familie woont af.

De vrouw die de kleine Khadija ontvoerde werd woensdag 3 oktober gearresteerd in Hay Rahma in Casablanca. De vrouw handelde overigens niet alleen, een tiener leidde het meisje van haar moeder weg, naar de vrouw toe die Khadija 5 dagen vast hield. De tiener is ook gearresteerd.

Het was dankzij de getuigenis van Khadija en de buren, die de lichaamsbouw van de vrouw beschreven, dat het onderzoek van de politie uiteindelijk zijn vruchten afwierp.

De 46-jarige vrouw heeft de reden van de ontvoering nog niet uitgelegd. Ze vertelde desondanks wel aan de onderzoekers dat zij inderdaad het meisje had ontvoerd en haar weer bij haar familie had afgeleverd, in paniek door de publieke opschudding over de verdwijning van het meisje.

De vrouw wordt ook verdacht van de ontvoering van een baby van de kraamafdeling van het El Harouchi kinderziekenhuis op 21 september, meldde de procureur-generaal van de Koning.

De vrouw werd in politiehechtenis geplaatst voor nader onderzoek waarna ze voor het gerecht zal worden gebracht.

Ter herinnering, de vijfjarige Khadija werd op maandag 24 september rond het middaguur ontvoerd in het Oulfa-district in Casablanca. Khadija speelde met haar broer vlak naast haar moeder, een msemen verkoopster, op de markt in het Oulfa-district. Op zaterdag 29 september werd ze door een toen nog onbekende vrouw afgezet in de straat waar de familie van Khadija woont.

© Redactie 2018
marokko
casablanca
ontvoering
khadija
arrestatie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi