Tanger: nieuwe binnenlandse vlieglijnen naar Agadir, Marrakech, Fez en Nador

marokko
11
4 okt '18
De luchtvaartmaatschappij Air Arabia zal vanaf 30 oktober Tanger verbinden met Agadir, Marrakech, Fez en Nador.

De Regionale Raad van Tanger-Tetouan-Al Hoceima heeft op maandag 1 oktober vier partnerschapsovereenkomsten goedgekeurd voor de oprichting van rechtstreekse vlieglijnen die Tanger verbinden met Agadir, Marrakech, Fez en Nador.

Deze partnerschapsovereenkomsten zijn unaniem goedgekeurd door de aanwezige leden en brengen de Regionale Raad, Air Arabia Maroc en de Regionale Raden van Souss-Massa, Marrakech-Safi, Fès-Meknes en de Oriental samen om diensten te creëren tussen de betrokken luchthavens en hun marketing op nationaal en internationaal niveau.

Deze overeenkomsten, gespreid over een periode van drie jaar (2018-2021), mobiliseren jaarlijks een investering van ongeveer 25,68 miljoen dirham, op voorwaarde dat de luchtvaartmaatschappij ermee instemt om tickets aan te bieden van maximaal 300 dirham vanaf 30 oktober tot het einde van de looptijd van het contract.

Tussen Tanger-Agadir zullen er twee vluchten per week plaatsvinden, tussen Tanger-Marrakech drie vluchten per week, tussen Tanger-Fez twee vluchten per week en tussen Tanger-Nador twee vluchten per week.

De overeenkomsten bepalen dat de ticketprijzen, die zijn vastgesteld op basis van een benchmarkprijs van Brent-olie ($60), enigszins kunnen worden herzien, in die zin dat elke verhoging van 5% van de olieprijs met 2% zal toenemen in de ticketverkoopprijs.

© Redactie 2018
marokko
tanger
agadir
marrakech
fez
nador
nieuwe
binnenlandse
vlieglijnen
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi