Careem gaat samenwerken met SOS Kinderdorpen om 'kwetsbare kinderen' in Marokko te helpen

marokko
0
5 okt '18
Een mooi samenwerking ten gunste van kwetsbare kinderen in Marokko.

SOS Kinderdorpen is een goed doel dat hulp biedt aan kwetsbare kinderen in 135 landen en gebieden. Zij helpen weeskinderen maar ook kinderen die de zorg van hun familie zijn verloren of dreigen te verliezen.

Careem heeft nu besloten om met dit goede doel samen te werken, bericht 2M. Careem-gebruikers kunnen de categorie ''SOS Kinderdorpen'' selecteren bij het boeken van hun rit. Hiermee betalen ze vijf dirham meer voor hun rit, wat ten goede komt aan SOS Kinderdorpen.

Sprekend over de samenwerking tussen Careem en SOS Kinderdorpen, zei Ibrahim Manna (hoofd van Careem Emerging Markets) in een verklaring: "Sinds we naar Marokko zijn verhuisd, heeft Careem de keuze gemaakt om veel initiatieven uit te voeren die een positief effect hebben op de levens binnen gemeenschappen".

"Vandaag voegen we ons bij SOS Kinderdorpen om onze solidariteit met gemeenschappen in Marokko voort te zetten, met name de kinderen die het meest kwetsbaar zijn", voegde hij eraan

Béatrice Beloubad, nationaal directeur van SOS Kinderdorpen, geeft aan dat SOS Kinderdorpen kwaliteitszorg kan blijven bieden door de bijdrage van Careem. "We danken Careem dat deze geweldige keten van solidariteit is opgezet om ons te helpen op de lange termijn voor kinderen te zorgen en de meest kwetsbare gezinnen te ondersteunen", zei ze.

Photocredit: 2M

© Redactie 2018
marokko
careem
sos kinderdorpen
samenwerking
kwetsbare
kinderen
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi