Spanje: Marokko is de beste internationale gastronomische bestemming

marokko
0
5 okt '18
Een mooie en welverdiende prijs!

Marokko heeft de prijs gewonnen voor de beste internationale gastronomische bestemming in de derde "Gastro y Cia"-award van de Spaanse krant La Razon.

Marokko ontving de prijs tijdens een ceremonie op maandag 1 oktober in Madrid. De prijs werd in ontvangst genomen door de afgevaardigde van Marokko's Nationaal Bureau voor Toerisme (ONMT) in Spanje, Mohamed Sofi. De ambassadeur van Marokko in Spanje, Karima Benyaich, was ook aanwezig bij het evenement.

Volgens de organisatoren is de prijs een eerbetoon aan de Marokkaanse keuken, gekenmerkt door kwaliteit en langzaam bereide gerechten die over de hele wereld bekend zijn.

Voor Mohamed Sofi is de onderscheiding wederom een internationale erkenning van de rijkdom van de Marokkaanse keuken, erkend voor zijn verscheidenheid aan smaken, kleuren en cultureel erfgoed.

Sofi wees in een verklaring aan het Marokkaanse persbureau MAP erop dat de prijs ook laat zien dat gastronomie nu wordt beschouwd als "een zeer belangrijk ingrediënt van elke toeristische ervaring".

© Redactie 2018
marokko
spanje
beste
internationale
gastronomische
bestemming
reizen
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi