Dirar en Chahechouhe kind van de rekening bij Fenerbahce

marokko
28
Voor Nabil Dirar zag het er al meteen slecht uit na de aanstelling van de voormalig PSV-coach, nu is ook Aatif Chahechouhe geslachtofferd door de voormalig Oranje-international.

Om nog onbekende reden, tenminste zo kunnen we opmaken uit het officiële statement van Fenerbahce, mogen Chahechouhe, Dirar en doelman Volkan Demirel zich voorlopig niet rekenen tot de selectie van de 19-voudig landskampioen. Philip Cocu kon het al niet vinden met de de international die bij Marokko recht doet als vleugelverdediger, de Nederlander koos er aan het begin van het seizoen bewust voor om de voormalig speler van AS Monaco niet op te nemen in zijn selectie voor het nieuwe UEFA Europa League-seizoen. 

Met Cocu aan het roer, bij PSV destijds goed voor maar liefst 3 landstitels, maakt de Turkse topclub een buitengewoon slechte beginperiode door. De club met een begroting van ruim €90 miljoen bungelt aan het randje van degradatie, na 7 speelronden is de formatie uit Istanbul terug te vinden op een beschamende zestiende plaats in de Süper Lig.

Photocredit: FRMF.ma 

© Redactie 2018
marokko
atlasleeuwen
nabil dirar
philip cocu
aatif chahechouhe
fenerbahce
super lig
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi