'Hamstringblessure Ziyech lijkt mee te vallen, MRI voor duidelijkheid'

marokko
21
8 okt '18
En als het uiteindelijk blijkt dat het kwetsuur meevalt, dan blijft nog de vraag hangen of de international fit genoeg bevonden wordt om af te reizen naar Marokko.

Daar waar de meeste internationals zich vandaag en morgen gaan melden, moet Hakim Ziyech voorlopig nog afwachten hoe ernstig het kwetsuur aan zijn hamstring is. Vlak voor het einde van de officiële speeltijd van de monsterzege op AZ Alkmaar (red. 5-0 winst) greep de middenvelder naar de voor voetballers doorgaans dodelijke plek. Meteen na afloop van de competitieontmoeting gaf coach Erik ten Hag tegenover de NOS te kennen dat hij hoopt dat het meevalt: ''Ik kan alleen maar hopen dat het meevalt.'' Ook op met het oog op de naderende ontmoetingen van de Amsterdammers, sc Heerenveen en Feyenoord in de competitie en SL Benfica in de UEFA Champions League, zou het wegvallen van de publiekslieveling een enorme streep door de rekening zijn. 

'Ziyech lijkt weinig last te hebben, MRI-scan moet uitsluitsel geven'
Nu meldt de Telegraaf gelukkig dat de ernst van zijn blessure in eerste opzicht meevalt. Hij zou namelijk weinig last hebben, aan de hand van een MRI-scan die deze middag uitgevoerd wordt, zal men bepalen of het raadzaam is om de aanvaller af te laten reizen naar Marokko. Met de Leeuwen van de Atlas zou Ziyech zich moeten meten met de Comoren in een tweeluik om kwalificatie voor de Afrika Cup van 2019. 

Photocredit: ANP

© Redactie 2018
marokko
atlasleeuwen
marokkaans voetbalelftal
hakim ziyech
ajax
eredivisie
hamstring
comoren
afrika cup 2019
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?