Marokkaanse genomineerd voor 'Beste jurist van het jaar' in Groot-Brittannië (video)

buitenland
2
9 okt '18
Een prachtige nominatie voor deze hardwerkende en getalenteerde Marokkaanse vrouw.

Ihsane El Idrissi Elhassani is genomineerd voor de prijs "Beste jurist van het jaar" in Engeland en Wales door de British Law Society. De jonge Marokkaanse zal met tien andere juristen strijden voor de titel.

"In de race zijn in deze categorie is een ongeëvenaarde erkenning voor elke vooraanstaande jurist in Engeland en Wales, wat des te belangrijker is voor mij omdat ik geboren ben en rechten heb gestudeerd in Marokko, daarna een Master heb gedaan in België en daarna de certificering van jurist heb behaald in Engeland en Wales. Dit een bemoedigend teken voor alle bekwame juristen van buitenlandse afkomst, met name Arabische vrouwen en Marokkaanse vrouwen", legt de jonge Marokkaanse uit aan 2M.

"Deze nominatie benadrukt een van de vele redenen die me naar het Verenigd Koninkrijk hebben gebracht om als jurist te werken, een land dat ik als de mijne beschouw, een meritocratie waar je met talent en hard werk wordt erkend, ongeacht je nationaliteit, huidskleur of religie", vertelde Ihsane El Idrissi Elhassani.

De winnaars zullen worden bekendgemaakt tijdens een ceremonie die zal worden gehouden op 17 oktober 2018 in Londen.

Ter achtergrond informatie wie Ihsane El Idrissi Elhassan precies is, kun je hieronder een oude video bekijken waarin zij zich voorstelt en vertelt over haar eigen advocatenbureau:

YouTube link

© Redactie 2018
marokkaanse
nominatie
beste
juriste
grootbrittannie
engeland
wales
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi