Transfer Talks: 'AS Roma overweegt onderhandelingen, is Ziyech niet vergeten'

sport
1
10 okt 19:28
Na eerder een persoonlijk akkoord te hebben bereikt met de Marokkaans-international, zag men uiteindelijk toch af van het binnenhengelen van de sterkhouder van Ajax.
Als we het doorgaans goed ingevoerde Calciomercato mogen geloven dan is er in het Stadio Olimpico nog lang geen streep gezet door de naam van de 25-jarige balvirtuoos. Waar men afgelopen zomer nog zo'n €35 miljoen over had voor Ziyech, werd men het uiteindelijk toch niet eens met directeur spelersbeleid Marc Overmars. Niet veel later gaf de technisch directeur bij AS Roma te kennen dat de club al voldoende was voorzien van spelers van het 'type Ziyech'. Nu lijkt het er dus op dat de interesse langzaamaan weer begint aan te wakkeren, het zou dan ook heel goed kunnen dat de huidige nummer 6 in de Serie A het op termijn weer gaat proberen. 

In het nog lopende seizoen was de technisch vaardige aanvaller in 16 officiële optredens (UEFA Champions League, Eredivisie en TOTO KNVB Beker) goed voor maar liefst 6 doelpunten en 5 assists.

Photocredit: ANP
© Redactie 2018
marokko
atlasleeuwen
hakim ziyech
as roma
ajax
eredivisie
transfer
serie a
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
jamal ben saddik
glory 62
glory kickboxing
gered
ahoy rotterdam
psv
extreemrechts
raqi
filmopnames
noussair mazraoui
atlasleeuwen
wk 2018
casablanca
frmf
tanger
hervé renard
mohammed vi
ajax
eredivisie
marrakech
spanje
rabat
hakim ziyech
amsterdam