El Khayati zei 'nee' tegen lucratieve aanbiedingen: 'Voel me hier top'

marokko
0
12 okt '18
En tóch onderkent de aanvaller dat hij met het afslaan van deze financieel aantrekkelijke aanbiedingen wel degelijk een risico heeft genomen.

Met zijn 29 jaar verkeert Abdenasser El Khayati al in de herfst van zijn nog prille carrière, immers: de multifunctionele aanvaller speelt pas sinds 3 seizoen op het allerhoogste voetbalniveau. Van Kozakken Boys overgekomen naar Burton Albion, is hij via een kort dienstverband bij Queens Park Rangers tegenwoordig te bewonderen als rots in de branding bij middenmotor ADO Den Haag. In gesprek met Voetbal International vertelt het jeugdproduct van PSV dat er deze zomer voldoende mogelijkheden waren om in een warm oord wat aan zijn spaarsaldo te kunnen doen. 

''Er kwamen telkens zaakwaarnemers en tussenpersonen naar me toe met concrete aanbiedingen''
Aan interesse geen gebrek, aldus El Khayati: ''De afgelopen transferwindows zijn er telkens zaakwaarnemers en tussenpersonen naar me toegekomen met concrete aanbiedingen van clubs waar ik heel veel geld kon verdienen. Als ik dan nee zei, wisten ze niet wat ze hoorden. Dan was het van: "Nasser, zie je wat hier staat? Wat doe je nou?" Dan legden ze uit dat ik een zware blessure kon oplopen en uit vorm kon raken waardoor ik zo'n kans nooit meer zou krijgen. Dat is allemaal waar, dus het is een risico dat ik nam. Voor hetzelfde geld komt het ideale plaatje dat ik zoek namelijk nooit langs. Wat dat betreft begint de tijd wel een beetje te dringen. Maar laat ik duidelijk zijn: het is voor mij zeker geen straf om voor ADO te spelen. Ik voel me hier top.''

Met name deze jaargang doet de middenvelder het voortreffelijk in de hoogste voetbalafdeling van Nederland. Na slechts 9 officiële optredens (Eredivisie en TOTO KNVB Beker) staat de teller op maar liefst 9 treffers en 3 assists.

© Redactie 2018
marokko
atlasleeuwen
abdenasser el khayati
ado den haag
eredivisie
transfer
aanbieding
voetbal international
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi