Fez: Voedselvergiftiging van 60 studenten op universiteitscampus (video)

buitenland
1
12 okt '18
Een collectieve voedselvergiftiging trof afgelopen nacht 60 studenten op een universiteitscampus in Fez.
De studenten kregen voedselvergiftiging na het nuttigen van hun maaltijden donderdagavond in het restaurant van de universiteitscampus, onder supervisie van de Sidi Mohammed Ben Abdellah Universiteit, bericht Lefr360 op basis van medische bronnen.

Bij opname op de spoedeisende hulp van het universitaire ziekenhuis Hassan II hadden ze allemaal last van maagpijn. Twee van de artsen die de studenten hadden onderzocht zeiden dat er geen ernstige gevallen waren. Alle patiënten verlieten het ziekenhuis rond 5 uur 's ochtends. Volgens dezelfde bron ontvingen de meeste vrouwelijke studenten  antispasmodische injecties, terwijl anderen anti-diarree behandelingen kregen.

De twee artsen legden uit dat de studenten weigerden een maagmonster te laten nemen om de precieze oorzaak van de voedselvergifiting te bepalen. De slachtoffers verklaarden echter dat bedorven melk deze voedselvergiftiging zou hebben veroorzaakt.

Andere bronnen van het ziekenhuis die aanwezig waren op het moment van aankomst van de studenten, vertelden aan Lefr360 dat de studenten in een hysterische toestand aankwamen, vergezeld door enorm veel studiegenoten en vrienden.

De veiligheidsdiensten hebben van hun kant een onderzoek naar deze zaak geopend om de omstandigheden van dit incident te verduidelijken.YouTube link
© Redactie 2018
marokko
fez
voedselvergiftiging
universiteitscampus
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
golaso
veronica inside
champions league
europa
boeing
super league
rotterdam
trump
denk
ram
atlasleeuwen
wk 2018
casablanca
frmf
tanger
hervé renard
ajax
marrakech
eredivisie
mohammed vi
spanje
hakim ziyech
rabat
migranten