Fez: Voedselvergiftiging van 60 studenten op universiteitscampus (video)

marokko
1
12 okt '18
Een collectieve voedselvergiftiging trof afgelopen nacht 60 studenten op een universiteitscampus in Fez.

De studenten kregen voedselvergiftiging na het nuttigen van hun maaltijden donderdagavond in het restaurant van de universiteitscampus, onder supervisie van de Sidi Mohammed Ben Abdellah Universiteit, bericht Lefr360 op basis van medische bronnen.

Bij opname op de spoedeisende hulp van het universitaire ziekenhuis Hassan II hadden ze allemaal last van maagpijn. Twee van de artsen die de studenten hadden onderzocht zeiden dat er geen ernstige gevallen waren. Alle patiënten verlieten het ziekenhuis rond 5 uur 's ochtends. Volgens dezelfde bron ontvingen de meeste vrouwelijke studenten  antispasmodische injecties, terwijl anderen anti-diarree behandelingen kregen.

De twee artsen legden uit dat de studenten weigerden een maagmonster te laten nemen om de precieze oorzaak van de voedselvergifiting te bepalen. De slachtoffers verklaarden echter dat bedorven melk deze voedselvergiftiging zou hebben veroorzaakt.

Andere bronnen van het ziekenhuis die aanwezig waren op het moment van aankomst van de studenten, vertelden aan Lefr360 dat de studenten in een hysterische toestand aankwamen, vergezeld door enorm veel studiegenoten en vrienden.

De veiligheidsdiensten hebben van hun kant een onderzoek naar deze zaak geopend om de omstandigheden van dit incident te verduidelijken.

YouTube link

© Redactie 2018
marokko
fez
voedselvergiftiging
universiteitscampus
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi